dijous, 30 de desembre del 2010

ANTENA 3 PONE

Antena 3 canviarà la seva imatge corporativa el proper mes de gener. Ahir al vespre (22:15 hores) ja va avançar el seu "codi televisiu" mitjançant un videoclip enregistrat per tot l'equip de San Sebastián de los Reyes. Moltes parts de la seva cançó fan menció d'una manera indirecta a Telecinco: "Pone los Informativos, en los que el amarillo no es más que un color, entretenimiento que no humilla a nadie...".
El videoclip va ser retransmès simultàniament per les seves quatre emissores  i va ser seguit pel 14,1% de l'audiència a Antena 3, el 2,2% a Nova, l'1,7% a Neox i el 0,5% a Nitro. En total el 18,5% de l'audiència va veure el videoclip que tot seguit pots veure.

Más vídeos en Antena3

dimarts, 28 de desembre del 2010

CAMPANADES 2011


A pocs dies d'acabar el 2010 repassarem qui acomiadarà l'any a cada cadena i des d'on:
  • TVC: Laia Ferrer i Jordi Rios (Puyol a Crackòvia) retransmetran les campanades des de la plaça de la Casa Mauri, un edifici modernista que és la seu de l'ajuntament de la Pobla de Segur.
  • TVE: Un any més des de la Puerta del Sol Anne Igartiburu i José Mota patiran el fred de Madrid.
  • ANTENA 3: Jorge Fernanadez i Sandra Daviú també estaran al km.0 de Madrid.
  • TELECINCO: Les tres àngels de Vasile (Sara Carbonero, Pilar Rubio i Marta Fernàndez) estaran a la Puerta del Sol. 
  • CUATRO: Florentino Fernández, Anna Simón, Dani Martínez i Romina Belluscio, és a dir, els presentadors de Tonterías las Justas acomiadaran l'any en un lloc no determinat per l'emissora. 
  • LA SEXTA:  Berto Romero i Ana Morgade enregistraran les campanades abans d'acabar l'any en un lloc que la cadena no ha facilitat. Per tant, no seran en directe.  


divendres, 10 de desembre del 2010

CNN+ JA TÉ DATA DE CADUCITAT


Poc a poc els canvis que es van produint per la fusió Cuatro-Telecinco són més significatius. L'últim ha sigut la desaparició del canal CNN+. L'acord entre la CNN (EEUU) i Prisa TV no ha arribat, i per tant, a partir de l'1 de gener no només deixarà d'emetre el canal de notícies sinó que a més a més tot el multiplex de Prisa passarà a ser propietat de Telecinco. Està clar que un canal de notícies no genera cap mena de benefici i això a Telecinco no l'interessa. Ja veurem, en un futur no gaire llunyà, quin serà el nou canal de la "Cadena amiga": "Sálvame TV"?.

dimarts, 30 de novembre del 2010

AUDIÈNCIES BARÇA-MADRID

Durant els darrers dies tots els mitjans apuntaven a que el partit entre el Barça i el Madrid seria un dels més importants ja que la distància entre els dos a la classificació era mínima. Tota aquesta expectació que generava l'encontre es veu en els resultats de les audiències, marcant rècord històric en els partits de pagament. Tant Gol TV com Canal+Liga van marcar els seus millors shares. El 8,4% de l'audiència va seguir el derbi per Gol TV mentre que el 5,2% el va seguir per Canal+Liga.
Les televisions generalistes que van apostar per emetre el post-partit de l'encontre també van aconseguir grans resultats. La Sexta va ser seguida pel 14,5% de l'audiència, superant a l'oferta de La1 o Antena 3. A Catalunya l'especial de TV3 va ser seguit pel 30%.

13 TV: LA TELEVISIÓ DEL BON CRISTIÀ


Ahir, dilluns 29 de novembre, va néixer 13 TV. Un canal generalista fet des de Madrid amb una ideologia cristiana molt forta (diàriament retransmetran la Santa Missa i l'Àngelus). Segons el que informa la seva pàgina web, hi haurà una gran diversitat de gèneres en la seva graella: informatius, magazines, concursos, sèries, cinema espanyol, esports entre d'altres. Afirmen que la seva diferència respecte a la resta de canals és que la seva programació està basada en els valors cristians, la crispació no te cabuda en aquest canal. L'aspiració que tenen en l'actualitat és la d'arribar a l'1% d'audiència. Una marca difícil tenint en compte que molts dels canals que han començat a mitjans d'aquest any tot just arriben al 0,6%. Esperem que el número i el color del logo no influeixin en al cas de que el canal no assoleixi l'1%.

dilluns, 29 de novembre del 2010

TORNA ZAPPINGCAT

Després de més de dos anys sense actualitzar la informació torna Zappingcat. Notícies, audiències i enquestes relacionades amb el món de la televisió seran de nou els puntals del blog.
Durant aquestos dos anys el món televisiu ha experimentat grans canvis amb la implantació de la TDT. A Zappingcat intentarem posar-nos al dia de totes les novetats que podem trobar en l'àmplia oferta de canals i les audiències que aconsegueixen aquestos.