dijous, 30 de desembre del 2010

ANTENA 3 PONE

Antena 3 canviarà la seva imatge corporativa el proper mes de gener. Ahir al vespre (22:15 hores) ja va avançar el seu "codi televisiu" mitjançant un videoclip enregistrat per tot l'equip de San Sebastián de los Reyes. Moltes parts de la seva cançó fan menció d'una manera indirecta a Telecinco: "Pone los Informativos, en los que el amarillo no es más que un color, entretenimiento que no humilla a nadie...".
El videoclip va ser retransmès simultàniament per les seves quatre emissores  i va ser seguit pel 14,1% de l'audiència a Antena 3, el 2,2% a Nova, l'1,7% a Neox i el 0,5% a Nitro. En total el 18,5% de l'audiència va veure el videoclip que tot seguit pots veure.

Más vídeos en Antena3

dimarts, 28 de desembre del 2010

CAMPANADES 2011


A pocs dies d'acabar el 2010 repassarem qui acomiadarà l'any a cada cadena i des d'on:
  • TVC: Laia Ferrer i Jordi Rios (Puyol a Crackòvia) retransmetran les campanades des de la plaça de la Casa Mauri, un edifici modernista que és la seu de l'ajuntament de la Pobla de Segur.
  • TVE: Un any més des de la Puerta del Sol Anne Igartiburu i José Mota patiran el fred de Madrid.
  • ANTENA 3: Jorge Fernanadez i Sandra Daviú també estaran al km.0 de Madrid.
  • TELECINCO: Les tres àngels de Vasile (Sara Carbonero, Pilar Rubio i Marta Fernàndez) estaran a la Puerta del Sol. 
  • CUATRO: Florentino Fernández, Anna Simón, Dani Martínez i Romina Belluscio, és a dir, els presentadors de Tonterías las Justas acomiadaran l'any en un lloc no determinat per l'emissora. 
  • LA SEXTA:  Berto Romero i Ana Morgade enregistraran les campanades abans d'acabar l'any en un lloc que la cadena no ha facilitat. Per tant, no seran en directe.  


divendres, 10 de desembre del 2010

CNN+ JA TÉ DATA DE CADUCITAT


Poc a poc els canvis que es van produint per la fusió Cuatro-Telecinco són més significatius. L'últim ha sigut la desaparició del canal CNN+. L'acord entre la CNN (EEUU) i Prisa TV no ha arribat, i per tant, a partir de l'1 de gener no només deixarà d'emetre el canal de notícies sinó que a més a més tot el multiplex de Prisa passarà a ser propietat de Telecinco. Està clar que un canal de notícies no genera cap mena de benefici i això a Telecinco no l'interessa. Ja veurem, en un futur no gaire llunyà, quin serà el nou canal de la "Cadena amiga": "Sálvame TV"?.