dijous, 27 de desembre del 2007

CAP D'ANY 2008




Quan nomès queden poc més de 96 hores per a canviar l'any, hem de tenir clar amb quin canal ens volem ennuegar (jejeje). Tot seguit repassarem les campanades de 2008:





  • A Televisió de Catalunya repeteixen per segon any consecutiu el lloc: la Torre Agbar de Barcelona. Ramon Pellicer i Raquel Sans presentadors d'informatius s'encarregaran de retransmitir-les.


  • A Televisió Espanyola un any més des de la Puerta del Sol de Madrid, Anne Igartiburu i Antonio Garrido (presentador del concurs Identity) ens donaran les campanades. Probablement un any més seràn liderísims d'audiencia a nivell estatal.


  • A Telecinco, un any més innoven i si l'any passat van fer les campanades des de València, aquest any i amb la conmemoració de l'Expo 2008 es retransmetran des de Saragossa. La parella d'Escenas de Matrimonio David Venancio Muro i Soledad Mallol (Roberto i Marina a la ficció) seran els anfitrions de la cadena. Aconseguiràn plantar cara a TVE?


  • Si ens pensabem que aquest any Ramón García seria el gran ausent estem equivocats, Antena 3 s'ha encarregat d'ajuntar-lo amb l'actriu Anabel Alonso desde la Puerta del Sol, Madrid.


  • La parella de l'any Patricia Conde i Ángel Martín s'encarragan de donar el gran campanazo des d'un parc d 'atraccions a la Sexta.


  • Finalment a Cuatro la parella del programa Chanel nº4 (Ana García Siñeriz i Boris Izaguirre) ho faran des de la Puerta del Sol de Madrid.

Fonts cosultades: formulatv.com i cuatro.com