dissabte, 12 de gener del 2008

QUAN S'ESTRENARÀN LES NOVES TEMPORADES DE LES SERIES AMERICANES?


Vertele.com ha fet la seva pròpia travessa de les estrenes de les noves temporades de les sèries americanes més importants. Molt ràpidament les anem a repassar:


  • La sèrie que arribarà més aviat serà Dexter. Tracta sobre un forense psicòpata del departament de policia de Miami. L'estrenarà Cuatro el proper mes de febrer.

  • Al mes de Març s'estrenarà a La 2 la nova temporada de Mujeres desesperadas, el darrer capítol de la quarta temporada, el qual s'estrenarà als Estats Units el proper mes, és el més car de la història de la televisió. Al Març també arribarà la tercera temporada de Prison Break, veurem als germans en la sexta. Cuatro estrenarà la segona temporada de Cinco Hermanos al mateix mes.

  • De cara a la primavera arribarà la segona temporada del noi sense melic, Kylie XY, a Cuatro. En aquest mateix canal s'estrenarà la versió americana de Betty la fea. També arribarà la nova sèrie còmica de David Duchovny (Mulder a la sèrie Expediente X). A Antena 3 podrem veure Sexy Money. I a Telecinco podrem gaudir de la nova temporada de Jericho.

  • Finalment, al mes de Juny arribarà la nova temporada de Medium a Cuatro.