dimarts, 26 d’abril del 2011

EL ZAPPING DE LA SETMANA

  • Comencem el Zapping amb el TN de TV3. Tothom va patir molt mirant la final de Copa del Rei, on el Madrid va guanyar. Les càmeres de la televisió catalana van enregistrar els "Waka-patiments" de Shakira a la tribuna de Mestalla.


  • Aquesta setmana continuem amb l'informatiu de TV3, l'altre dia ens vam assabentar de que una de les grans obres literàries de la literatura catalana tindria la seva adaptació televisiva. Es tracta de la obra Terra Baixa d'Angel Guimerà. 



  • I de l'informatiu de TV3 ens anem al sud de l'estat espanyol. I es que a l'informatiu territorial de TVE "Noticias Andalucía" han mostrat com els blogs poden arribar a ser una font d'informació per a moltes persones. I no només això, Ana Maria Prieto ha acabat publicant un llibre amb les receptes que publicava al seu blog.


  • El final d'una de les sèries juvenils més veteranes de la televisió americana ja està a punt de finalitzar. Es tracta d' "Smallville", que després de 10 anys en antena s'acomiada de l'audiència. La sèrie estava basada en l'adolescència de Clark Kent. Us deixo amb el tràiler del capítol final que s'emetrà a Estats Units el 13 de maig.


  • I finalitzem el zapping d'aquesta setmana amb un dels temes que més s'està parlant i que crec que es continuarà parlant. Aquest matí Dolores de Cospedal ha visitat "Los desayunos de TVE" on a titllat als serveis informatius del canal de parcials.