diumenge, 22 de maig del 2011

EL ZAPPING DE LA SETMANA

  • Iniciem el zapping d'aquesta setmana amb el final de "Sé lo que hicisteis...". El programa conduït per Patricia Conde i que, en el seu moment, va marcar un abans i un després. Ella, al final del vídeo, promet que molt aviat tornarà a la televisió amb un espai similar. Veurem si l'audiència l'accepta.


  • El proper vídeo el rescatem de Barça TV. I es que el proper dissabte tenim una cita amb Wembley. Iniesta ens parla sobre com afronta el match. Esperem que la setmana vinent puguem gaudir de la celebració blaugrana en aquesta secció.


  • La notícia d'aquesta setmana és, sense cap mena de dubte, la concentració del 15-M que s'ha anat estenent per tot l'estat espanyol. De tots els vídeos que podem trobar a youtube he seleccionat el de Intereconomía. Fa molta gràcia veure com es pot manipular una notícia i com s'intenta enganyar a l'audiència. El tall pertany al  programa "El gato al agua" que, curiosament, aquesta setmana ha vist com s'ha anat incrementant la seva audiència. Potser gràcies a aquestos muntatges? Es tracta d'una connexió en directe que es va a fer a la Plaça Catalunya de Barcelona.