dijous, 1 de setembre del 2011

RESUM DE LES AUDIÈNCIES DEL 28 D'AGOST


  • "La película de la semana" lidera un diumenge més durant el prime-time. El film de La1 es queda amb un bon 20,3%. La pel·lícula d'Antena 3 es queda en segona posició a gran distància del canal públic (12,9%). A Cuatro, "Callejeros Viajeros" es confirma com una de les opcions més seguides per l'audiència, mantenint-se amb un bon 10%. Les reposicions de "La que se avecina" no enganxen als espectadors anotant un 11,2% al prime-time; al late-night el share puja fins al 15,3%.
  • "30 minuts" no acaba bé el mes, la reposició anota un 11,8%."Els visitants" no enganxen, igual que als Estats Units, a l'audiència catalana; aquesta setmana anota un 6,4% i 7,6%.
  • "Atrapa un millón" segueix marcant grans resultats a Nova; en canvi, "El Barco: rumbo a lo desconocido" que es va estrenar a Antena 3 i després va passar a Nova va anotar aquest diumenge un ridícul 0,8%.. La reposició anota un acceptable 2,1%. "Futboleros" anota un gran 2,4% a MarcaTV. El gran premi de Bèlgica anota un gran 34,8% a La Sexta.