diumenge, 9 d’octubre del 2011

RESUM DE LES AUDIÈNCIES DEL 5 D'OCTUBRE

  • "Tierra de Lobos" es consolida com la opció preferida per l'audiència, i es que el 15,8% es va quedar a Telecinco. "Tu cara me suena" baixa dues dècimes respecte a la setmana anterior però es mante amb un 13,8%. Els reportatges de La1, "Comando actualidad", anoten dispars resultats: 15% i 10,3%. "Granjero busca esposa" es queda per sota del cinema de La Sexta, el programa de Luján aconsegueix un 7,6%, mentre que "Reacción en cadena" marca un 9%. 

  • Els catalans van preferir el show de "Tu que cara me suena" abans del serial de Telecinco. El concurs de Gestmusic anotà un 13,9%, mentre que "Tierra de lobos" aconseguí un 11%. El film de La Sexta marcà un bon 12% i "Sense Ficció", a TV3, es quedà amb un 7,7%.
  • Per segon dia consecutiu, La Sexta es posiciona al late-night per sobre de Cuatro i Antena 3. El film "Operación dragón" anota un gran 9,6%, mentre que "Obsesión", a Cuatro, obté un 4% i "Foto de Familia", a Antena 3, un 6,2%.

  • Les reposicions d' "Aida" segueixen arrasant a FDF, la sèrie de Globomedia anotà mitjanes del 2,8% i 5%.  "Casi humanos" no comença amb bon peu a Neox, la sèrie anota un 2,2% i 1,9%. Gran resultat el de "El gato al agua" , a Intereconomía", que marca un bon 2,9%. El canvi d'horari de "Bob Esponja" a Clan no agrada a la canalla que només té el seguiment de l'1% de share. "Harry el sucio" anota un gran 3,1% a La Sexta3, superant a Neox. 

  • A l'acces-prime pocs canvis. Antena 3 torna a guanyar gràcies a l' "Hormiguero 3.0" que anota un 12,6%. Telecinco torna a ser la segona opció, "Vuélveme loca" anota un 10,8%. "El intermedio" aconsegueix superar a "Frank de la jungla", el primer anota un 7,3% i el segon un 6,3%. 
  • "Mucho que perder, poco que ganar" segueix perdent audiència i ja arriba al 3,1%. Flo, a Neox, aconseguí el mateix resultat. El programa de La Sexta ja s'apropa al de Cuatro, "No le digas a mamá que trabajo en la tele", que anota un 2,6%. 

  • La boda de Duquesa de Alba dispara les audiències matinals de Telecinco, Cuatro i La1. "El programa de A.R." anota un gran 21,4%, "Las mañanas de Cuatro" arriben fins al 6% i "La mañana" anota un bon 17,7%. La principal perjudicada fou Antena 3 que baixà en tots els seus espais: "Espejo público" anotà un 12,5%, Karlos Arguiñano aconseguí un 8% i "La ruleta de la suerte" va caure a un dels registres més baixos de la temporada, exactament a un 16%.