dimecres, 12 d’octubre del 2011

RESUM DE LES AUDIÈNCIES DEL 7 D'OCTUBRE

  • Telecinco aconsegueix un gran share gràcies al partit entre la selecció espanyola i la txeca. El matx fou vist pel 27,3%. A Catalunya, el seguiment fou inferior, tot i que aconsegueix un bon 21%. Després, "Atrapa un millón" liderà un divendres més amb un bon 14,7%. "Sálvame Deluxe" es quedà amb un bon 16,2%. L'estrena, a Cuatro, de "El campamento" marca un gran 11,8%. Al late night, "Equipo de investigación" cau a un 11,6%. 

  • A Catalunya, després del matx, TV3 es fa amb el liderat, aconseguint un bon 16% amb "La gran pel·lícula". La segona opció, fou "Atrapa un millón" que aconseguí un 12,5%. "Sálvame Deluxe" obté un 15%.
  • Grans resultats per als films programats al prime-time: a Neox, "Señales del futuro" marca un gran 3,3%., "Johnny English" a La Sexta 3 obté un bon 2,9%. En canvi, "Homicidios" a FDF té les setmanes contades ja que aconseguí un baix 1%.
  • A la tarda, gran 19,1% per a "Atrapa un millón. Diario" sense la competència de "Pasapalabra".  Abans, però, Mucho que perder y poco que ganar" anota un 3,3%, per sobre de "Otra movida" (3,2%) i "No le digas a mamá que trabajo en la tele" (2,4%).